Yüksek Lisans Öğrencimiz Ezgi Sima Çelik KVKK Akademi Makale Yarışması'nda Birinci Oldu

03.05.2024
Özel Hukuk Tezli Yüksek Lisans Programı Öğrencimiz Ezgi Sima Çelik, Kişisel Verileri Korumu Kurumu tarafından düzenlenen KVKK Akademi Makale Yarışması'nda birinci oldu.

KVKK (Kişisel Verileri Koruma Kurumu) tarafından 7 Nisan 2024 tarihinde “Kişisel Verileri Koruma Günü” münasebetiyle toplumda kişisel verilerin korunmasına yönelik farkındalık düzeyinin artırılması ve kişisel verilerin korunmasına dair yapılacak akademik çalışmaları teşvik etmek amacıyla yüksek lisans ve doktora öğrencileri arasında düzenlenen KVKK Akademi Makale Yarışması'nda Özel Hukuk Tezli Yüksek Lisans öğrencimiz Ezgi Sima Çelik, "İşe Alımda Adayın Kişisel Veri Güvenliği: Yapay Zeka Destekli Video Mülakat Uygulamaları" adlı makalesi ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Öğrencimizin ödülü kendisine Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Necdet Ünüvar tarafından takdim edildi. Prof. Ünüvar, makalenin konusunun çok ilgi çekici olduğunu belirttiği konuşmasında öğrencimize ve Üniversitemize teşekkür ederek başarılar diledi.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.